Sportservice Flevoland

Almere City Run

16jun08:3012:30Almere City Run

Details

De Almere City Run brengt mensen in beweging! Een hardloopwedstrijd door een mooie groene omgeving en over verschillende afstanden:

  • Yanmar Almere City Run – 15 km
  • 10 kilometer
  • Rondje Weerwater – 5 km
  • Kidsrun – 1 km
  • Business run – 5, 10 en 15 km

De Yanmar Almere City Run 15 km loopt na de start op de Esplanade door het Lumièrepark. De route gaat grotendeels over fietspaden en via een mooie groene omgeving rond het Weerwater met finish op de Esplanade. Er zijn diverse muziekpunten en verzorgingsposten.

De 10 KM is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire onderdelen. Ook hiervan is de start op de Esplanade en loopt de route via het Lumièrepark en rond het Weerwater.

Het Rondje Weerwater is een laagdrempelige afstand, waarbij je als deelnemer wel geniet van een volwaardig parcours. Het Rondje Weerwater start op de Esplanade en loopt rond het Weerwater, wat de naam al doet vermoeden. Ook de finish is op de Esplanade. Deelnemers ontvangen een startnummer met geïntegreerde chip en bij de finish een medaille! Tegen meerprijs kun je ook een Limited Edition running deelnemersshirt bestellen.

De Kidsrun is bedoeld om de jeugd (6 t/m 12 jaar) kennis te laten maken met de loopsport. Ook hier is de start en de finish op de Esplanade.

Deelname aan de Business Run zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers. Geniet samen met collega’s en relaties van een topevenement op de 5, 10 of 15 km.

Meer

Locatie

Almere Centrum

Esplanade, Forum en Stadhuisplein

Other Events

Tijd

06/16/2024 08:30 - 12:30(GMT+02:00)

Routebeschrijving