Vakantie Dichtbij Huis

Vakantie Dichtbij Huis

Ontdek de zomer dichtbij huis en voeg een sportieve twist toe! Betreed het betoverende kabouterbos en laat je verrassen door de magie van de natuur. Maar dat is nog niet alles – ga het water op en ervaar de opwinding van kanoën of suppen op de glinsterende wateren. Of als je de voorkeur geeft aan een meer ontspannen tempo, verken dan schilderachtige wandelroutes, omringd door weelderige landschappen.

Deze zomer is de perfecte gelegenheid om actief te worden en te genieten van al het moois dat Flevoland te bieden heeft. De ultieme vakantie-ervaring wacht recht voor je deur!

Beleef het Flevolandse landschap deze zomer

Deze zomer valt er weer van alles te beleven in de natuur. Ontdek de prachtige omgeving met deze unieke excursies:

  • Historische wandeling Schokland: Ervaar de rijke geschiedenis van Schokland en maak een tijdreis tijdens de historische wandeling.
  • Natuurwandeling Lepelaarplassen: Maak een heerlijke wandeling door dit bijzondere natuurgebied onder begeleiding van onze natuurgids. In het serene landschap van de Lepelaarplassen, nabij Almere, kun je genieten van het constante komen en gaan van trekvogels.
  • Seizoensnachtwandeling Natuurpark Lelystad: Begin het nieuwe seizoen goed en ontdek de natuur van dichtbij tijdens een wandeling met een gids door het prachtige Natuurpark Lelystad. Normaal gesproken is het park na zonsondergang gesloten, maar voor deze speciale excursie maken ze een uitzondering.
  • Beverexcursie Wilgenbos: Bevers leven in en rondom het Wilgenbos. Ga mee op een spannende sporenjacht door dit prachtige gebied, en met een beetje geluk spotten we Europa’s grootste knaagdier.

 

Zomer bij Haddockwatersport

Ontdek de zomer bij Haddock Watersport in Almere! Van zeil-/windsurfcursussen tot aan watersportkampen. Je kan er even heerlijk tussenuit. Of liever een dagje waterpret? Huur dan op het strand een kano of een sup voor een dag.  

Kom mee op survivalkamp!

Bij ZWAAN Buitensport kan je deze zomer mee op survivalkamp. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al deelnemen aan de activiteiten. Voor kinderen vanaf 8 jaar, maken we het nog uitdagender voor hen is het mogelijk om in de buitenlucht te overnachten. Dit overnachten gebeurt onder een zeiltje. En voor kinderen van 10 jaar of ouder organiseren we bij genoegen aanmeldingen een kano bivak. 

Ga mee op survival avontuur en meld je aan!