Sportservice Flevoland

Urban in Flevoland

Flevoland kent een rijke Urban sport en Culture scene. Daarbij gaat het niet alleen om sporten, maar het gaat ook om een manier van leven, bewegen en ontmoeten. Samen met Sportservice Flevoland hebben verschillende Urban Sports & Cultuur aanbieders zich verenigd in een Urban Netwerk. Vanuit dit netwerk is een gezamenlijke agenda opgericht, wordt er kennis gedeeld en wordt er ondersteuning aangeboden. Op deze manier proberen we Urban Sport en Cultuur in Flevoland nog beter op de kaart te zetten.  

Agenda

Bekijk de evenementenkalender voor alle evenementen. Filter onder sport de urban sport.

 

Skateparktour Own the Spot 2024

Pumptrackbaan Zeewolde

Aftermovie Urban Sports Games

Onderzoek naar beweegplekken

SKEET Almere

Promotie

Jouw urban sport evenement extra onder de aandacht brengen? Plaats je evenement in de evenementenkalender. Vul het evenement in via het inschrijfformulier en na goedkeuring wordt het evenement op de kalender geplaatst. 

Inschrijfformulier
Beleid/Organisatie

Wil je een subsidie aanvragen of wil je weten welke subsidies voor jou beschikbaar zijn? Wij kunnen je daarbij helpen. Voor vragen kun je contact opnemen met Kenny Kersjes kersjes@sportflevo.nl of Aylin van Duinen vanduinen@sportflevo.nl.

Of kijk bij ons expertisenetwerk. Daar vind je bedrijven en organisaties die op allerlei gebieden ondersteuning en/of hulp kunnen bieden.

Expertise netwerk
Evenement en subsidie

Heb je hulp nodig bij het meekijken van een subsidieaanvraag? We denken en schrijven graag met je mee.  

Subsidieonderstuning
Centrale vragen

Heb je een vraag of hulp nodig? Neem dan contact op met Kenny Kersjes, kersjes@sportflevo.nl of Aylin van Duinen, vanduinen@sportflevo.nl.

Ondersteuningsmogelijkheden

Sportservice Flevoland ondersteunt organisaties die plannen hebben om de openbare ruimte beweegvriendelijker te maken. Dit kan zijn bij het zoeken naar fondsen, inhoudelijke begeleiding bij de ontwikkeling van initiatieven en eventueel in de vorm van een kleine financiële bijdrage. Benieuwd naar de ondersteuningsmogelijkheden? Neem dan contact op met Kenny Kersjes, kersjes@sportflevo.nl.  

Urban (sport)plekken

Ontdek op de beweegplekkenkaart waar je de urban (sport) plekken te vinden zijn in Flevoland of jouw gemeente. Verschillende skatenbanen en pumptrack staan op de kaart. Samen met een heel aantal partners houden we deze beweegplekken kaart zo actueel mogelijk. Missen we wat? Neem dan contact op met vanduinen@sportflevo.nl en/of kersjes@sportflevo.nl

Bewegen in de openbare ruimte

Sportservice Flevoland houdt zich bezig met het stimuleren van de beweegvriendelijke openbare ruimte door o.a. samenwerking te faciliteren, de vindbaarheid van sport- en beweegplekken te verbeteren, te ondersteunen en adviseren m.b.t. nieuwe initiatieven en door zowel nieuwe als bestaande routes en initiatieven te promoten.  

Onderzoek

Sportservice Flevoland adviseert en ondersteunt gemeenten, sportbedrijven, verenigingen en andere organisaties. Om dit goed te kunnen doen verzamelen, ordenen en delen wij kennis én doen wij onderzoek. Hier vind je een overzicht van onze onderzoeken. 

SKEET Almere

Sportbedrijf Lelystad