In de sportlight

In de sportlight

De naam verklapt het al. Tijdens de campagne Bewegen Dichtbij Huis, lichtten wij verschillende sportactiviteiten en beweegmogelijkheden uit in Flevoland. De zogenoemde Sportlight! We gaan op zoek naar unieke verhalen. Wat wordt er georganiseerd bij jou in de buurt? Waar kan jij je aansluiten? Maar vooral hoe kan je bewegen dichtbij huis. De verhalen lees je hieronder.

Ontdek de spannende wereld van urban sports

Beweeg Dichtbij Huis met urban sports of je nu skateparken onveilig maakt, of houdt van een goed potje basketbal, urban sports biedt een adrenaline-kick en een unieke manier om de stad te verkennen. 

Sportevenementen

In Flevoland worden vele sport- en recreatieve evenementen georganiseerd. Sportevenementen dragen bij aan: de economie, een actieve leefstijl, de gezondheid, de sportparticipatie, het imago en de bekendheid.

Gedurende de campagne ‘Heel Flevoland Sport’ lichtten wij naast de verschillende sportaanbieders ook de evenementen uit! Ben jij benieuwd naar het verhaal achter de opbouw van een evenement, hoe je vrijwilligers in hun kracht zet of hoe je meer promotie genereert. Verschillende sportevenementen gingen jou misschien wel voor.