Bewegen met overgewicht

Bewegen met overgewicht

Dat voldoende beweging goed voor je is, dat weten de meesten wel. Toch kan het lastig zijn om daadwerkelijk in beweging te komen. Soms door drukte, gebrek aan financiële middelen of niet de ruimte te voelen om te gaan bewegen. Er kunnen verschillende drempels zijn die ervoor zorgen dat de eerste stap om in beweging te komen als een grote stap voelt. Wij helpen je graag bij het zetten van die eerste stap.

"Door mijn nieuwe leefstijl voel ik me fitter en energieker"

“Op naar een gezondere leefstijl!” Zo begon Jenina haar zoektocht. Al een tijd tobde zij met klachten en medicatie, maar ze wilde niet afhankelijk blijven van medicijnen en besloot op zoek te gaan naar alternatieve manieren om haar klachten aan te pakken. Bij de huisarts kreeg Jenina het advies om haar leefstijl aan te passen en meer te bewegen om haar klachten te verminderen.

Leefstijlcoach

Dat voldoende beweging goed voor je is, dat weten de meesten wel. Toch kan het lastig zijn om daadwerkelijk in beweging te komen of te blijven. Soms door drukte, door pijn, vermoeidheid, gebrek aan financiële middelen. Er zijn verschillende drempels die ervoor kunnen zorgen dat de eerste stap om in beweging te komen als een grote stap voelt.