D-PT Personal Training & Group Fitness Emmeloord

D-PT Personal Training & Group Fitness Emmeloord

Wanneer je binnenstapt bij D-PT voel je je gelijk thuis. De inrichting en sfeer is gemoedelijk en open. Bij D-PT kun je terecht voor personal training en dynamische groepslessen. Eigenaresse Daisy Donker vertelt enthousiast: “We hebben eigenhandig dit nieuwe pand ontworpen, gebouwd en ingericht. Het is super goed geïsoleerd en energieneutraal. Het is zo bedacht dat we allerlei kanten op kunnen. We hebben een grote ruimte voor de groepslessen en boven het fitnessgedeelte voor onder andere personal training en functionele trainingen”. 

In de coronatijd kwam de subsidie vanuit het Steunpakket Corona & Sport goed van pas. “De groepslessen gingen digitaal via een besloten groep en we hebben hiervoor beter materiaal kunnen aanschaffen. Onder andere een goede headset. Een mooie uitkomst om contact te houden met onze leden”, vertelt Daisy. “Maar we werken nu nog steeds hybride. Pilates geef ik in de zaal, maar mensen kunnen het thuis ook volgen. Ideaal!”

Buiten is het ingericht om te kunnen bootcampen of aan (kracht)training te doen. Ook deels kunnen doen door het steunpakket. “Het is speciaal sportgras, lekker dik en hoog”, legt Daisy uit. “We zijn erg blij en dankbaar met de steun om onze club steeds beter te maken!”

www.d-pt.nl