In jouw gemeente

In jouw gemeente

Weet jij waar de leukste openbare sportvelden zijn in de gemeente Dronten, Almere of Urk? Weet jij welke activiteiten
er in de gemeente Lelystad, Zeewolde of in de Noordoostpolder georganiseerd worden?
Op deze pagina vind je per gemeente een snel overzicht hoe jij uit kunt zoeken waar je naar op zoek bent!

Almere

Op deze website vind je meer informatie over het sportbeleid van de gemeente Almere, het ruime aanbod aan sportaanbieders, mogelijkheden voor binnen en buiten sporten en bewegen, het huren van accommodaties en de verschillende programma’s waarmee we bijdragen aan een gezonde(re) leefstijl van onze inwoners.

Dronten

SportinDronten.nl is de plek waar je kunt ontdekken wat Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen op het gebied van sport/denksport voor jou (of je gezin) te bieden hebben. Maak kennis met de verschillende verenigingen, doe de sportcheck en kom erachter welke sport of activiteit bij jou past.

Lelystad

Sport in Lelystad is een online platform voor inwoners waar sportclubs hun sport- en beweegaanbod kunnen plaatsen. (Potentiële) sporters kunnen hier een sportactiviteit zoeken, boeken, betalen en reviewen.

Noordoostpolder

Sporten in de Noordoostpolder? Ontdek op dit platform wat voor mogelijkheden er zijn in de Noordoostpolder.

Heeft u een vraag? Ze ondersteunen u graag met onze brede kennis en ervaring op sportgebied.

Urk

Bewegen is gezond, bewegen is leuk, maar wat past precies bij u of bij jou? Ontdek op deze website wat voor mogelijkheden er zijn die bij jou passen!

Zeewolde

De gemeente Zeewolde heeft veel sport- en beweegmogelijkheden. Op deze pagina vind je alle sportaanbieders van de gemeente Zeewolde.