Sportservice Flevoland

Nieuws

NIEUWE NAAM: SPORT ACADEMIE OOST

Datum:

Een nieuwe naam, maar ook een nieuwe website, sportacademieoost.nl is de nieuwe website voor en door buurtsportcoaches, werkgevers in de sport en sportprofessionals. Wij zijn het online platform in de provincie Gelderland, Overijssel en Flevoland met een relevante bij– en nascholingsaanbod voor professionals. Samen met het kernteam bestaande uit de drie provinciale sportorganisaties (Gelderse Sport FederatieSportnetwerk Overijssel en Sportservice Flevoland) waarborgen we de kwaliteit van ons scholingsaanbod en werken we actief samen met bekende opleiders op het gebied van sport- en bewegen. Dit zijn onder andere Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)Windesheim Calo en MBO-opleiders, Landstede en CIOS.

Met ons scholingsaanbod sluiten we aan op lokale vraag, op basis van behoeftepeilingen, trends en ontwikkelingen. Zo starten na de zomer o.a. de opleidingen, Sport- en Beweegleider Senioren, Bewegen In de Openbare Ruimte (BIOR), Valpreventie Inbalans en Groepsdynamisch werken.

Voor het volledige aanbod neem je een kijkje op onze gloednieuwe website en hopen we je snel te zien bij één van onze scholingen -> https://www.sportacademieoost.nl/