Sportservice Flevoland

Ons team

Rudi Tuijn

Directeur

T:    06 – 23 77 13 66
E:    tuijn@sportflevo.nl

Rudi is directeur en het gezicht van Sportservice Flevoland. Hij is verantwoordelijk voor de aansturing van de organisatie, o.a. de bedrijfsprocessen en personeel en hij is het aanspreekpunt voor andere provinciale sportorganisaties en de provincie zelf.

Kenny Kersjes

Projectleider

T:    06 – 41 31 22 79
E:    kersjes@sportflevo.nl

Kenny weet alles van bewegen in de openbare ruimte en is het gezicht van Own the Spot. Hij doet ook onderzoek naar het sport- en beweeggedrag van Flevolanders en helpt de sportkantines gezonder te maken met JOGG teamfit.

Dionne Ruijsenaars

Communicatiemanager

T:   06 – 23 77 09 36
E:   ruijsenaars@sportflevo.nl

Dionne houdt zich bezig met de communicatie van Sportservice Flevoland. Van de website tot aan een flyer komt langs haar. Ook kan ze ondersteuning bieden op het gebied van communicatie voor sportaanbieders, evenementen en -verenigingen.

Robbert Bonsink

Projectleider

T:  06 – 34 11 96 60
E: bonsink@sportflevo.nl

Robbert houdt zich vooral bezig met Topsport en Talentontwikkeling, ook wel Topsport Flevoland genoemd. Daarnaast ondersteunt hij bij de ontwikkeling van de organisatie en kun je bij hem terecht voor het Volwassenenfonds.

Céline van Gerner

Projectmedewerker

T:    06 – 41 31 22 78
E:    vangerner@sportflevo.nl

Céline kan zich als oud-topsporter perfect verplaatsen in aanstormende talenten. Daarom ondersteunt zij Robbert op het gebied van Topsport Flevoland en is ze bezig een leefstijl programma te ontwikkelen voor talenten. Ook ondersteunt ze Kenny bij sporten in de openbare ruimte.

Maarten van Erp

Projectleider

T.  06 – 237 723 05
E.  vanerp@sportflevo.nl

Maarten wil zich er hard voor maken dat iedereen kan sporten in Flevoland. Inclusiviteit is dan ook één van de thema’s die hij belangrijk vindt. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor alle Flevolandse sportevenementen en heeft hij het project Wereldmeiden onder zich.

Mandy van Bleijswijk

Projectleider

M:  06 – 41 31 22 81
E:  bleijswijk@sportflevo.nl

Mandy is projectleider op het gebied van ondersteuning van sportevenementen en het thema vrijwilligers. Mandy verzorgt daarnaast de financiële administratie van Sportservice Flevoland en de back-office van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur Flevoland. Heeft u vragen over een factuur of betaling? Mail dan naar administratie@sportflevo.nl 

Tom Sloetjes

Projectleider

T:  06 – 12 75 89 93
E: sloetjes@sportflevo.nl

Tom is adviseur lokale sport en onderhoudt de relatie met alle gemeenten. Hij is de projectleider van de Vitale Flevolandse Sportsector, en de expert op het gebied van verenigingsondersteuning. Hij heeft een passie voor wielrennen en mountainbiken, wat dan ook onder zijn hoede valt.

Joannette Kapteijn

Office manager

T:   0320 – 25 11 13
E:  kapteijn@sportflevo.nl

Joannette is de spin in het web van Sportservice Flevoland. Ze doet de HR van Sportservice Flevoland en ondersteunt de directeur. Daarnaast zet ze zich in voor Sportkracht12.