Sportservice Flevoland
advies en ondersteumomg

Rondje Bovenwater op de step

Rondje Bovenwater op de step

Deze route heeft een aantal unieke eigenschappen en is ontwikkeld door Steppin Lelystad. Zo is de route gevarieerd, informatief en voor ieder niveau geschikt. Je rijdt een stukje door het jongste Nationaal Park van Nederland, het NieuwLand en langs het oudste deel van Lelystad, het werkeiland. Bij de Noordersluis voel je wat het betekent om onder zeespiegelniveau te wonen. Ik kan je van alles vertellen over de route en de omgeving, maar je kunt ook gewoon je step pakken en gáán. Wil je de route rijden met iemand die geen step heeft, dan kun je bij Steppin Lelystad een step huren. Je kunt ook altijd contact opnemen voor meer informatie.
Afhankelijk van de gewenste moeilijkheidsgraad rijd je de route linksom of rechtsom. De route is eenvoudig uit te breiden met een paar interessante extra afslagen.

De route start vanaf de parkeerplaats tussen de surfschool en de camping. Je neemt het fietspad dat recht tegenover de ingang van de parkeerplaats begint. Bij 1 houd je rechts aan. Bij 2 sla je rechtsaf de Knardijk op. Bij de rotonde 3 sla je rechtsaf. Bij 4 sla je rechtsaf en volgt het fietspad naar links. Bij 5 sla je linksaf. Bij 6 sla je rechtsaf. Bij 7 sla je linksaf. Bij 8 sla je op de rotonde rechtsaf. Bij 9 sla je rechtsaf. Volg de weg tot aan de parkeerplaats.

Deze route kan eenvoudig een compleet uitje worden met bijvoorbeeld:

  • Begeleiding onderweg
  • Koffie/thee arrangement
  • Lunch of borrel arrangement

Meer info of step huren?