Sportservice Flevoland

Nieuws

Volwassenenfonds Lelystad verlengd!

Datum:

De gemeente Lelystad heeft de samenwerking met het Volwassenenfonds verlengt. Tot 31 december 2023 is het voor volwassenen in Lelystad weer mogelijk om een aanvraag te doen in het fonds voor een bijdrage aan een sport- of cultuuractiviteit.

In de afgelopen 12 maanden zijn ruim 220 volwassenen geholpen dankzij het Volwassenenfonds, de gemeente Lelystad, Sportbedrijf Lelystad en Sportservice Flevoland. Met behulp van verschillende intermediairs hebben deze volwassenen een aanvraag kunnen doen en een passende sport- of cultuuractiviteit gevonden. Bij de sport zijn met name fitness en banenzwemmen populair. Dans, zang en schilderen worden vaak gekozen als culturele activiteit.

Voor meer informatie en de spelregels kijk op www.volwassenenfonds.nl/lelystad. Op deze site zijn de intermediairs te vinden die kunnen helpen bij het indienen van een aanvraag. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met TamaryoĆ«s (t.kok@sportbedrijf.nl) of Mandy (flevoland@volwassenenfonds.nl).