Sportservice Flevoland

Nieuws

Telegraaf special Dutch Water Week

Datum:

Ook dit jaar heeft de Telegraaf weer een Dutch Water Week special verspreid onder 900.000 abonnees! Ben jij geen abonnee en wil je de special wel lezen? Klik dan hier.

De DWW vindt dit jaar plaats van 27 mei tot en met 4 juni in Flevoland en Amsterdam. Een week lang staat Flevoland in het teken van de watersport. Van zelf suppen, kano├źn of windsurfen tot topzeilers zien strijden tijdens de Allianz Regatta World Cup: er is genoeg te zien en te doen!

Programma
In de special vindt je onder andere het programma van deze week, Waar in Flevoland moet je zijn?, en Ontdek de verborgen parels. Maar ook een artikel over topzeilers met olympische aspiraties die bezig zijn met de voorbereidingen voor de Allianz Regatta. Ze worden gevolgd tijdens hun trainingssessie terwijl zij door het mooie polderlandschap van Flevoland fietsen.


Zo kun je je eigen bootje bouwen in Almere, organiseert VW Randmeren instapdagen en kun je naar het NK windsurfen in Lelystad. Of ga op kanosafari door het Kromslootpark in Almere. En zo is er nog zoveel meer te doen en te zien!

Programma