Sportservice Flevoland

50 Mijl Race Doublehanded

20aprDe hele dag50 Mijl Race DoublehandedShort description

Details

Dit gaat een schitterende editie worden op 20 april 2024. met veel deelnemers aan het Open Nederlands Kampioenschap in de ORC klasse maar ook de SW klasse is in trek. Ook meedoen aan dit mooie zeilevenement? Schrijf je gauw in via deze link

Walprogramma: er is op zaterdag na de 50mijl een DJ op de kade. Om iedereen tegen de kou en eventuele regen te beschermen zal er een tent staan. Rond 18uur zal er de mogelijkheid zijn om samen onder het genot van een drankje van een buffet te genieten. Voor de drankconsumpties kunnen munten gekocht worden. Voor het stampottenbuffet geldt een inschrijving en betaling vooraf. Kosten voor deelname aan het diner zijn 22,50 euro per persoon.

De inschrijfkosten zijn € 80,- (dat is voor deelname en tegemoetkoming in de kosten)
U wordt verzocht het totaal bedrag tegelijk met de inschrijving over te maken of in ieder geval vóór 14 april 2024 (aanmeldingen na 14 april kunnen om deze reden geweigerd worden).

Meer

Locatie

Jachthaven Lelystad Haven

Oostvaardersdijk 59A, 8244 PB Lelystad

Other Events

Tijd

04/20/2024 De hele dag(GMT+02:00)

Organisatie

WSV Lelystad-Haven

De watersportvereniging Lelystadhaven is in 1993 opgericht als een vereniging van een aantal ligplaatshouders in de Jachthaven van Lelystad Haven. In aanvang waren vrijwel alle leden toerzeilers, maar sinds 2002 hebben we een zeer actief wedstrijdcircuit. De vereniging organiseert dan ook verschillende evenementen zodat er voor ieder wat wils is. De evenementen worden door leden van de vereniging en het bestuur georganiseerd vanuit de Jachthaven Lelystad haven die ons faciliteert met professionele ondersteuning zoals het inzetten van de rib en het uitzetten van wedstrijdboeien bij wedstrijdevenementen. In Club Port Side (de drijvende uitbater van de haven) heffen we met elkaar het glas en evalueren we de wedstrijd nog eens dunnetjes met elkaar.

Lees meer

Routebeschrijving