Sportservice Flevoland

Driedorpenloop Dronten 2024

30mar09:3012:00Driedorpenloop Dronten 2024Short description

Details

Wil je je eerste hardloopwedstrijd meemaken? Het nieuwe jaar een mooie start maken met hardlopen? Kijken hoe het staat met je conditie en wedstrijdtempo, of wil je gewoon lekker hardlopen in de drie dorpen van de gemeente Dronten? Dan is de Driedorpenloop je mogelijkheid om dit te doen!

Op de drie laatste zaterdagen van de maanden januari, februari en maart kan je de Driedorpenloop in je eigen loopkalender zetten. Een mooie manier om wat wedstrijdritme op te pakken of voor de beginnende lopers een beetje druk te leggen op jezelf.

De loop is geen officiële wedstrijd, maar er is bijvoorbeeld wel een gezamenlijke start en finish en een tijdregistratie. Een leuke manier om eens te proeven wat een hardloopwedstrijd met je doet.

Je mag zelf bepalen welke afstand je loopt: 3-6-9-12 of 15 km. Het parcours is zijn rondjes van 3 km, dus je komt vaak langs je familie en vrienden die je natuurlijk aanmoedigen. Voor de ervaren wedstrijdlopers is deze loop goed om te kijken waar je staat qua prestatie vermogen.

Aanmelden is simpel: gewoon op die dag komen en aanmelden.

Data 2024: 27 januari  –  24 februari  –  30 maart. Voor alle drie evenementen geldt: start om 09:30 uur (tip: kom op tijd).

Meer

Tijd

03/30/2024 09:30 - 12:00(GMT+02:00)

Organisatie

AV Flevo Delta

Atletiek Vereniging Flevo Delta is opgericht op 26 mei 1981 en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU). Met circa 465 leden behoort Flevo Delta tot de grotere atletiekverenigingen in de regio. Ongeveer de helft hiervan is recreatiesporter, de andere helft bestaat uit jeugdleden en wedstrijdatleten.

Lees meer

Routebeschrijving