Sportservice Flevoland

Dronterland Survivalrun 2024

09jun09:3014:00Dronterland Survivalrun 2024Short description

Details

Durf jij de uitdaging aan?

Leg (in een zo snel mogelijke tijd) hardlopend een parcours af met natuurlijke en opgebouwde (touw)hindernissen. Het gaat hierbij om kracht, uithoudingsvermogen, techniek, souplesse en doorzettingsvermogen. Met ongeveer 1200 deelnemers is de Dronterland Survivalrun uitgegroeid tot één van de grootste sportevenementen van Dronten én de enige SBN survivalrun in de Provincie Flevoland.

Zowel wedstrijdatleten als recreanten, jeugdigen (vanaf 8 jaar) als volwassenen, individueel als in teamverband, iedereen kan meedoen. Je kunt kiezen uit 6, 8 of 12 km waarbij de 6 en 8 km een wedstrijdelement bevat die meetelt voor de landelijke competitie (JSR en KSR). Je leest hier mee over in het deelnemers menu.

De Dronterland Survivalrun staat geregistreerd bij de SBN als een kwalificatierun waar SBN leden punten kunnen verdienen om uiteindelijk een wedstrijdlicentie aan te kunnen vragen.

Voor bezoekers is er een speciale fietsroute om de deelnemers langs het parcours te kunnen volgen en aanmoedigen. Bij de finish doet een commentator verslag van de wedstrijd. Mede door de inzet van 180 vrijwilligers en de medewerking van vele lokale bedrijven kunnen deelnemers en bezoekers elk jaar weer genieten van een prachtig sportief evenement.

Kosten:
10 t/m 14 jaar – € 19,00
15 jaar en ouder – € 21,00

Meer

Tijd

06/09/2024 09:30 - 14:00(GMT+02:00)

Organisatie

Dronterland Survivalrun

De Stichting Dronterland Survival Run is opgericht in het jaar 2013. Met uitzondering van 2016 heeft men sindsdien elk jaar de Dronterland Survivalrun georganiseerd. In de loop der jaren is dit evenement steeds verder gegroeid in  aantal deelnemers, in organisatiegrootte en in professionaliteit.

Onze missie is om deelnemers, bezoekers en vrijwilligers een mooie dag te laten beleven. Onze drive hierbij is Passie (voor de sport), Plezier (in wat we doen) en Professionaliteit (in onze aanpak).

Lees meer

Routebeschrijving