Sportservice Flevoland

NETWERKEVENT 'SAMEN DOEN'

15apr17:3020:45NETWERKEVENT 'SAMEN DOEN'Short descriptionHoe kunnen we meer en beter met elkaar samenwerken binnen het vrijwilligerswerk en het werken met vrijwilligers?

Details

Op 15 april 2024 organiseert de Vrijwilligerscentrale het netwerkevent ´Samen doen´. Dit organiseren wij voor alle maatschappelijke organisaties, stichtingen en (sport)verenigingen in Lelystad. Het thema voor deze avond is ´samen doen´. Wij nodigen dan ook van harte alle vrijwilligerscoördinatoren en bestuurders van de betreffende organisaties uit en iedereen die direct te maken heeft met het werken met en aansturen van vrijwilligers.

We gaan het ‘Samen doen’
Hoe kunnen we meer en beter met elkaar samenwerken binnen het vrijwilligerswerk en het werken met vrijwilligers? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? We zijn allemaal op zoek naar mogelijkheden en hebben met dezelfde uitdagingen te maken, terwijl het antwoord vaak dichterbij ligt dan we denken. Tijdens het netwerkevent gaan we hier dieper met elkaar op in. Het wordt een interactieve en vooral ook een hele leuke avond! We hopen dat je aan het einde van de avond naar huis gaat met nieuwe inzichten en ideeën.

Programma ‘Samen doen’
17.30 uur inloop en een hapje eten
18.30 uur aanvang programma
20.15 uur napraten en netwerkborrel
20.45 uur einde

(Eet je niet mee, dan is de inloop om 18.15 uur).

Meld je hier aan: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=3jQvrHupFk2TKPZq5e0vO5l2dMh2HPRHtY0sMZg8wJFUOFJQRDMxOE0xOElNWklQNERZVjdNQzQyUi4u

Vragen?
Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale.
Telefoon: 0320 707159
E-mail: vrijwilligerscentrale@welzijnlelystad.nl

Meer

Locatie

Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad

De Schans 19 09 8231 KM

Other Events

Tijd

04/15/2024 17:30 - 20:45(GMT+02:00)

Organisatie

Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad

Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad is onderdeel van Welzijn Lelystad.


De Vrijwilligerscentrale van Welzijn Lelystad is het brede platform voor al het vrijwilligerswerk in Lelystad. Wij zijn er voor alle inwoners uit de stad. Het doen van vrijwilligerswerk biedt vele voordelen. Het is goed voor je gezondheid, je blijft langer fit en je ontmoet nieuwe mensen. Het is ook heel dankbaar en zinvol om vrijwilligerswerk te doen, want je kunt écht van betekenis zijn voor een ander. Als medemens zorgen en regelen we steeds meer voor elkaar. Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving en zijn van onschatbare waarde. Maar denk ook aan het inzetten van je kennis en talent of je inzet op de school van je kind of bij de sportvereniging. De Vrijwilligerscentrale stimuleert alle vormen van vrijwillige inzet.


Ook ondersteunen wij alle maatschappelijke organisaties, stichtingen en (sport)verenigingen met het vinden van vrijwilligers. Dit doen wij o.a. door middel van dit platform, het genereren van publiciteit rondom vrijwilligerswerk en het organiseren van maatschappelijke evenementen.

Lees meer

Routebeschrijving