Sportservice Flevoland

Own the Spot - Swifterbant

23jun13:0017:00Own the Spot - Swifterbant

Details

Sportservice Flevoland organiseert jaarlijks een skateparktour langs de Flevolandse gemeenten. Skaten is en blijft een populaire sport onder de jeugd. Skateboarden is inmiddels zelfs toegevoegd aan het olympische programma! De start is op 1 juni in Almere, gevolgd door Swifterbant!

  • Zaterdag 1 juni om 13:00 uur – Almere – Esplanade 
  • Zondag 23 juni om 13:00 uur – Swifterbant – de Greente
  • Zondag 14 juli om 12:00uur – Emmeloord – Nagelerweg
  • Donderdagavond 25 juli – Lelystad – Zilverpark

Alle events bestaan uit een wedstrijd waarbij de deelnemers hun beste tricks laten zien op verschillende obstakels in het skatepark. De skateparktour is voor zowel beginnende als ervaren deelnemers. Iedereen kan mooie prijzen winnen: van kleine gadgets tot bijvoorbeeld een step of skateboard. Met behulp van onze partners: Samcity, Chilli, Vokul, SD Scooters, Sportimex Benelux, Dumpstijl Harderwijk en Skeer skateboards heeft de organisatie een aantal mooie prijzen te verdelen. De twee events waar je als deelnemer het hoogste aantal punten haalt, vormen samen met de finale in Almere de totaalscore van de skateparktour. De overall top drie ontvangt mooie geldprijzen.

De finale is dit jaar in Lelystad.

Meer

Locatie

Swifterbant

Other Events

Tijd

06/23/2024 13:00 - 17:00(GMT+02:00)

Organisatie

Sportservice Flevoland

Sportservice Flevoland richt zich als provinciale organisatie op de ontwikkeling en uitvoering van het sportbeleid in de provincie Flevoland. Dit sportbeleid, dat wordt opgesteld door de provincie, vormt een belangrijke leidraad voor ons werk. Als Sportservice Flevoland willen we zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen en houden. Dit doen wij door zowel op provinciaal als gemeentelijk niveau instanties en verenigingen te adviseren en te ondersteunen bij hun beleid en/of uitvoering. Wij stimuleren een gezond sport- en beweegklimaat in de provincie Flevoland door: de inzet van gedreven mensen met kennis van zaken de samenwerking te zoeken met de klant en verbindingen te leggen met lokale partijen het gehele traject van advies tot en met realisatie te ondersteunen een praktische en resultaatgerichte instelling een frisse blik op het speelveld die inspireert tot nieuwe initiatieven en oplossingen

Lees meer