Sportservice Flevoland

Sportbestuurdersontmoeting

25mar17:3021:30SportbestuurdersontmoetingShort descriptionEen inspirerende bijeenkomst voor alle sportbestuurders van sportclubs en sportevenementen uit Flevoland.

Details

Wij nodigen je van harte uit voor de Sportbestuurdersontmoeting 2024, een inspirerende bijeenkomst voor alle sportbestuurders van sportclubs en sportevenementen uit Flevoland. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 25 maart, van 17.30 tot 21.30 uur, op het Ravelijn 50 in Lelystad.
 
Tijdens de centrale aftrap geeft Job van Eunen een presentatie over zijn visie op ‘Gelukkig besturen’. Kun je succesvoller zijn dan gelukkig? Denk je eens in… een club waar alle leden zich gedragen als trotse eigenaar in plaats van kritische consument. Job neemt ons mee terug naar de basis en vertelt over de route hoe ‘geluk’ normaal wordt.
 
Na de presentatie geven we je graag de kans om met andere bestuurders in gesprek te gaan over een aantal thema’s en vooral van elkaar te leren. Daarnaast zijn er vertegenwoordigers aanwezig van de Flevolandse gemeenten en een aantal bonden om mee te praten. 

Meld je hier aan.

PROGRAMMA
17:30 – 18:30 uur:          Ontvangst met broodjes en soep
18:30 – 19:30 uur:          Plenair gedeelte
– Welkom
– Job van Eunen over ‘Gelukkig besturen’
19:30 – 20:15 uur:          Eerste sessie rondetafelgesprekken
20:00 – 20:15 uur:          Tweede sessie rondetafelgesprekken
21:00 – 21:30 uur:          Napraten met fris/koffie/thee

RONDETAFELGESPREKKEN
Samen met ondergetekende partijen hebben wij een lijst van actuele thema’s opgesteld. Bij de inschrijving vragen wij jou daar twee uit te kiezen. Op de meest gekozen thema’s gaan wij deze avond dieper in tijdens rondetafelgesprekken. Let op: omdat de definitieve thema’s aan de hand van de aanmeldingen worden bepaald, communiceren we op een later moment welke thema’s behandeld gaan worden op deze avond.

Wij ontmoeten je graag op maandag 25 maart!
Wanneer:           maandag 25 maart
Tijd:                    17:30 uur – 21:30 uur
Waar:                  Sportservice Flevoland, Het Ravelijn 50, Lelystad
Kosten:              geen

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Atletiekunie, Carrefour, Noordoostpolder, Gemeente Almere, Judo Bond Nederland, KNGU, KNHB, KNKV, KNLTB, KNVB, KNZB, NBB, Nevobo, Rabobank Flevoland, Sport & Cultuur Zeewolde, Sportbedrijf Lelystad, Sportservice Flevoland.

Meer

Locatie

Sportservice Flevoland

Ravelijn 50

Tijd

(Maandag) 17:30 - 21:30(GMT+01:00)