Sportservice Flevoland

Workhop Fotografie met je smartphone

14mei19:3021:00Workhop Fotografie met je smartphoneShort descriptionAls vervolg op de workshop Canva, organiseert Sportservice Flevoland op 14 mei van 19:30 - 21:00 uur de workshop Fotografie met je smartphone, speciaal voor evenementenorganisaties in Flevoland.

Details

Workshop: Fotografie met je smartphone

Facebook, Instagram, TikTok, het gebruik van social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat het vooral draait om beelden: foto’s of filmpjes. Het is dan ook van belang om goed beeldmateriaal te hebben voor bijvoorbeeld de promotie van je evenement op social media, flyers, website en persberichten.

Als vervolg op de workshop Canva, organiseert Sportservice Flevoland op 14 mei van 19:30 – 21:00 uur de workshop Fotografie met je smartphone, speciaal voor evenementenorganisaties  in Flevoland. Tijdens deze workshop leer je om alle functies en mogelijkheden van je smartphone fotocamera optimaal te benutten. De focus ligt niet alleen op het beter fotograferen, maar ook op het bewerken van de beelden op je smartphone en het toepassen van foto’s voor diverse social media als Instagram, Facebook, LinkedIn en X (Twitter).

De workshop wordt gegeven door Francoise Mittertreiner van MFilms, hét trainings- en productiebureau voor zakeljk filmen en vloggen, fotograferen en podcasten.

Datum: 14 mei
Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur
Locatie: Sportservice Flevoland
Adres: Het Ravelijn 50 Lelystad
Kosten: Gratis

Heb je interesse? Meld je dan hier aan en ga aan de slag!

Aanmelden

Meer

Locatie

Sportservice Flevoland

Ravelijn 50

Other Events

Tijd

05/14/2024 19:30 - 21:00(GMT+02:00)

Organisatie

Sportservice Flevoland

Sportservice Flevoland richt zich als provinciale organisatie op de ontwikkeling en uitvoering van het sportbeleid in de provincie Flevoland. Dit sportbeleid, dat wordt opgesteld door de provincie, vormt een belangrijke leidraad voor ons werk. Als Sportservice Flevoland willen we zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen en houden. Dit doen wij door zowel op provinciaal als gemeentelijk niveau instanties en verenigingen te adviseren en te ondersteunen bij hun beleid en/of uitvoering. Wij stimuleren een gezond sport- en beweegklimaat in de provincie Flevoland door: de inzet van gedreven mensen met kennis van zaken de samenwerking te zoeken met de klant en verbindingen te leggen met lokale partijen het gehele traject van advies tot en met realisatie te ondersteunen een praktische en resultaatgerichte instelling een frisse blik op het speelveld die inspireert tot nieuwe initiatieven en oplossingen

Lees meer

Routebeschrijving