Sportservice Flevoland

Sponsorinkomsten, zo doe je dat!

19jun19:1521:00Sponsorinkomsten, zo doe je dat!

Details

Woensdag 19 juni van 19:30 – 21:00 uur in Lelystad organiseert Sportservice Flevoland de workshop Sponsorinkomsten, zo doe je dat! Tijdens deze bijeenkomst laat Vincent de Vries van Match en Fit Sportsponsoring je zien in hoe je op een unieke en creatieve manier bedrijven kunt benaderen en hoe sponsorrelaties opgebouwd worden. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leer je hoe je sponsorproposities maakt en krijg je tips en tricks over hoe je meer uit sponsoring kunt halen tijdens je event.

Het wordt een interactieve avond waar je al je vragen kunt stellen. Je gaat ook zelf aan de slag zodat je na afloop al concrete stappen hebt gezet met je eigen sponsorplan. Om op voorhand wat meer inzicht te krijgen in waar de vraagstukken liggen, vragen wij je bij de aanmelding aan te geven over welke onderwerpen je graag meer informatie zou willen hebben.

Match en Fit
Sponsoring is onderdeel van je marketingcommunicatie. Match en Fit zorgt voor een duidelijke sponsorstrategie en ontwikkelt creatieve concepten wat bijdraagt aan de sponsordoelstellingen waarbij de focus ligt op samenwerking.

Aanmelden
Heb je interesse? Je kunt je tot uiterlijk 4 juni aanmelden!
Let wel, er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar en vol=vol.

Klik hier om je aan te melden.

Meer

Locatie

Sportservice Flevoland

Ravelijn 50

Other Events

Tijd

06/19/2024 19:15 - 21:00(GMT+02:00)

Organisatie

Sportservice Flevoland

Sportservice Flevoland richt zich als provinciale organisatie op de ontwikkeling en uitvoering van het sportbeleid in de provincie Flevoland. Dit sportbeleid, dat wordt opgesteld door de provincie, vormt een belangrijke leidraad voor ons werk. Als Sportservice Flevoland willen we zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen en houden. Dit doen wij door zowel op provinciaal als gemeentelijk niveau instanties en verenigingen te adviseren en te ondersteunen bij hun beleid en/of uitvoering. Wij stimuleren een gezond sport- en beweegklimaat in de provincie Flevoland door: de inzet van gedreven mensen met kennis van zaken de samenwerking te zoeken met de klant en verbindingen te leggen met lokale partijen het gehele traject van advies tot en met realisatie te ondersteunen een praktische en resultaatgerichte instelling een frisse blik op het speelveld die inspireert tot nieuwe initiatieven en oplossingen

Lees meer

Routebeschrijving