Sportservice Flevoland

Challenge Almere

Almere is het kloppende hart van de Nederlandse triathlon met de CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM als hoogtepunt: een uniek evenement van internationale kwaliteit. Een once-in-a-lifetime ervaring voor atleten, vrijwilligers en supporters.

De organisatie van CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM draait volledig op vrijwilligers. Onder het bestuur stuurt een driekoppige wedstrijddirectie een team van managers aan. Deze sturen elk op hun eigen terrein weer een groep vrijwillers aan. Verschillende vrijwilligers zijn gedurende het hele jaar voorafgaand aan een wedstrijd bezig met de voorbereidingen. Zo komen de managers elke zes tot acht weken bij elkaar om de organisatorische zaken te bespreken en nemen zij twee weken vrij voor de op- en afbouw van het evenement.

De wedstrijdleiding bestaat uit Richard Belderok (Race Director), Jefry Visser (Operationeel Directeur) en Jort Vlam (Commercieel Directeur). Ze zijn alle drie opgegroeid in Almere en op een jonge leeftijd begonnen met de triathlonsport, en hebben als triatleet allen een of meerdere keren de long distance in Almere volbracht. In 2013 begeleidden ze in samenwerking met het bestuur van de stichting de overgang van Holland Triathlon naar CHALLENGEALMERE-AMSTERDAM. Zij zijn ook betrokken bij de organisatie van CHALLENGEFAMILY, TRI HARD Series en Stichting Start2Finish in Almere.

Challenge Almere-Amsterdam / Holland Triathlon info@challenge-almere.com PJ Oudweg 41 1314CJ Almere

Lees meer

Upcoming Events

september

14sept00:0000:00Challenge Almere - Amsterdam 2024Short description Europees Kampioenschap Triathlon Long Distance