Sportservice Flevoland

TEAMWORK. UITDAGING. FUN. DAT IS WAAR MUD MASTERS SINDS HET EERSTE EVENEMENT IN 2012 VOOR STAAT.

Toen oprichter André nog bij het Korps Mariniers werkte, vroegen vrienden vaak of zij ook een keer de stormbaan mochten afleggen… maar dan wel met een biertje na de finish. Dit was de vonk die het vuurtje startte om de eerste editie van Mud Masters te organiseren in Haarlemmermeer.


MAGISCHE SFEER

Inmiddels brengt Mud Masters jaarlijks tienduizenden deelnemers in beweging in Nederland en Duitsland. Deelnemers van verschillende leeftijden en sportieve niveaus helpen elkaar tot aan de finish. De sfeer die hierdoor ontstaat is magisch.


VERNIEUWING

Doorlopend worden nieuwe hindernissen ontwikkeld en worden de logistiek en veiligheid geëvalueerd. De kern is echter nooit veranderd: samen bikkelen èn lachen in de buitenlucht.


DUURZAAMHEID

Samen met terreinbeheerders, boswachters en ecologen gaan wij met veel zorg om met de terreinen waar onze events plaatsvinden. De route wordt zorgvuldig uitgezet en is er veel aandacht voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door zo min mogelijk energie te verbruiken en afval te creëren en door zoveel mogelijk te recyclen. Na afloop worden de terreinen waar nodig hersteld en draagt Mud Masters ook financieel bij aan natuurprojecten en het doorlopende terreinbeheer.

service@mudmasters.nl Kanaalweg 22 3526 KM Utrecht

Upcoming Events

september

28septDe hele dag29Mud Masters Biddinghuizen 2024Short description WATER, BOS EN EEN BRUISEND FESTIVALTERREIN! De locatie van Mudmasters Biddinghuizen is er eentje voor echte adrenalinejunkies. Bij het waterpark in het start- en finishgebied vind je de meest spectaculaire hindernissen!