Sportservice Flevoland

Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad

Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad is onderdeel van Welzijn Lelystad.


De Vrijwilligerscentrale van Welzijn Lelystad is het brede platform voor al het vrijwilligerswerk in Lelystad. Wij zijn er voor alle inwoners uit de stad. Het doen van vrijwilligerswerk biedt vele voordelen. Het is goed voor je gezondheid, je blijft langer fit en je ontmoet nieuwe mensen. Het is ook heel dankbaar en zinvol om vrijwilligerswerk te doen, want je kunt écht van betekenis zijn voor een ander. Als medemens zorgen en regelen we steeds meer voor elkaar. Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving en zijn van onschatbare waarde. Maar denk ook aan het inzetten van je kennis en talent of je inzet op de school van je kind of bij de sportvereniging. De Vrijwilligerscentrale stimuleert alle vormen van vrijwillige inzet.


Ook ondersteunen wij alle maatschappelijke organisaties, stichtingen en (sport)verenigingen met het vinden van vrijwilligers. Dit doen wij o.a. door middel van dit platform, het genereren van publiciteit rondom vrijwilligerswerk en het organiseren van maatschappelijke evenementen.

De Schans 19 09 8231 KM Lelystad

Lees meer

Items van deze organisator

april

15apr17:3020:45NETWERKEVENT 'SAMEN DOEN'Short descriptionHoe kunnen we meer en beter met elkaar samenwerken binnen het vrijwilligerswerk en het werken met vrijwilligers?