Sportservice Flevoland

Meet & Greet voor Vrijwilligerswerk

26sept18:0021:00Meet & Greet voor Vrijwilligerswerk

Details

Op 26 september 2024 organiseren wij een ‘Meet & Greet’ voor alle maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen uit Lelystad.

Op die dag bouwen wij Corneel om tot een waar ontmoetingspaleis voor het vrijwilligerswerk. Dé ideale mogelijk om jouw organisatie in de schijnwerpers te zetten en om potentiele vrijwilligers persoonlijk te ontmoeten.

Wat kun je verwachten?

  • Een gezellige en informele setting waarin je jouw organisatie kunt presenteren en in contact kunt komen met enthousiaste vrijwilligers.
  • Netwerkmogelijkheden om waardevolle relaties op te bouwen met gelijkgestemde mensen en andere maatschappelijke organisaties.
  • Inspirerende gesprekken en uitwisseling van ideeën om samen te bouwen aan een betere samenleving.

Wij hebben niet onbeperkt plek dus aanmelding is verplicht. U krijgt die dag de beschikking over 1 statafel.

Meer

Tijd

09/26/2024 18:00 - 21:00(GMT+02:00)

Organisatie

Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad

Vrijwilligerscentrale Welzijn Lelystad is onderdeel van Welzijn Lelystad.


De Vrijwilligerscentrale van Welzijn Lelystad is het brede platform voor al het vrijwilligerswerk in Lelystad. Wij zijn er voor alle inwoners uit de stad. Het doen van vrijwilligerswerk biedt vele voordelen. Het is goed voor je gezondheid, je blijft langer fit en je ontmoet nieuwe mensen. Het is ook heel dankbaar en zinvol om vrijwilligerswerk te doen, want je kunt écht van betekenis zijn voor een ander. Als medemens zorgen en regelen we steeds meer voor elkaar. Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving en zijn van onschatbare waarde. Maar denk ook aan het inzetten van je kennis en talent of je inzet op de school van je kind of bij de sportvereniging. De Vrijwilligerscentrale stimuleert alle vormen van vrijwillige inzet.


Ook ondersteunen wij alle maatschappelijke organisaties, stichtingen en (sport)verenigingen met het vinden van vrijwilligers. Dit doen wij o.a. door middel van dit platform, het genereren van publiciteit rondom vrijwilligerswerk en het organiseren van maatschappelijke evenementen.

Lees meer

Routebeschrijving