Sportservice Flevoland

Nieuws

Tijdveiling 40 jaar Zeewolde

Datum:

Zeewolde bestaat dit jaar 40 jaar en dat wordt gevierd! In deze mooie pioniersgemeente is door de jaren heen een actief verenigingsleven ontstaan door de vele uren inzet van vrijwilligers. Vrijwilligers zijn ook in Zeewolde onmisbaar en houden verengingen draaiende. Tijd om het vrijwilligerswerk nog eens extra in de spotlight te zetten!

Op donderdag 13 juni organiseert Zeewolde voor Elkaar een uniek evenement: de Tijdveiling. Inwoners, groepen, verenigingen of bedrijven kunnen bieden op verschillende mooie veiling items, activiteiten en belevingen. Daarbij bied je niet met geld, maar met tijd. Tijd oftewel uren die gekoppeld worden aan vrijwilligersorganisaties waar je dan de geboden uren gaat helpen.

Ga je met je familie een weekendje weg of kies je voor een dagje varen met je vrienden? Of ga je toch voor een uniek kunstwerk of een theaterkaart? De lokale ondernemers hebben echt hele leuke en gevarieerde veilingitems beschikbaar gesteld. Welke dat precies zijn kun je zien op https://www.zeewoldevoorelkaar.nl/veiling.

Op deze pagina vind je onderaan ook de sportverenigingen, vrijwilligersorganisaties en stichtingen uit het dorp waar de uren ingezet kunnen gaan worden. Neem eens een kijkje op site, kom donderdag 13 juni naar de feesttent op het evenemententerrein en doe mee!

Zeewolde voor Elkaar

Zeewolde voor Elkaar is de vrijwilligerscentrale in de gemeente Zeewolde. Een digitaal platform waar vraag en aanbod elkaar kan vinden en helpen. Hulpvragen of iemand hulp bieden wanneer jou dat uitkomt. Eenmalig, iedere week, jaarlijks, wat dan ook. Ook op het gebied van sport. Verenigingen kunnen hier hun vraag plaatsen en het mooie is, dat dit echt alles kan zijn. Van bardienst tot lijnentrekken, van bestuurslid tot scouts en alles daar tussenin.

Meer informatie over Zeewolde voor Elkaar vind je op https://www.zeewoldevoorelkaar.nl/.