Sportservice Flevoland

Uitgelichte fondsen

Op deze pagina lichten wij een aantal organisaties uit die laagdrempelig en voor veel verschillende initiatieven in Flevoland interessant kunnen zijn. We hebben daarbij rekening gehouden met de verschillende doelgroepen.

Fonds Leefbaar Platteland

Fonds Leefbaar Platteland is een fonds van provincie Flevoland dat geld beschikbaar stelt voor initiatieven waarmee de sociale verbinding en leefbaarheid in dorpen en buitengebieden wordt verstrekt. Ook sportverenigingen komen hiervoor in aanmerking.

Lees hier verder
SamenSpeelFonds

Het SamenSpeelFonds is een initiatief van Jantje Beton en Stichting het Gehandicapte Kind met als gezamenlijke doel dat álle kinderen, met en zonder handicap, samen buiten kunnen spelen. Daarvoor zal er in iedere gemeente minimaal één samenspeelplek moeten komen waar alle kinderen zich welkom voelen. En daar valt nog wel wat eer te behalen.

Lees hier verder
Univé Buurtfonds

Het Univé Buurtfonds ondersteunt lokale, kleinschalige projecten die de leefomgeving écht fijner en veiliger maken. Die zorgen voor een verbetering voor de lange termijn en waarvan iedereen in de omgeving profiteert.

Lees hier verder