Sportservice Flevoland

Univé Buurtfonds

Univé Buurtfonds

Samen risico’s voorkomen. En als er toch iets misgaat, de gevolgen zoveel mogelijk beperken. Stichting Univé Buurtfonds ondersteunt daarom projecten en activiteiten die daar écht aan bijdragen. Bij jou in de buurt. Kleinschalig. Maar wel met een blijvend effect. Heb jij een briljant idee waarmee jij je leefomgeving fijner of veiliger kan maken? Doe jij dit samen met je buren en kan iedereen in jouw buurt hiervan profiteren? Kijk dan of wij je hierbij kunnen helpen.

Even kennismaken
Wij zijn Stichting Univé Buurtfonds. Univé heeft ons in 2019 opgericht om lokale projecten door burgers te helpen ontwikkelen en gemeenschapszin te stimuleren. Onze gelden (ons budget) komt van giften en baten, onder andere van Univé. Wij willen helpen daar waar burgers dat het meest nodig hebben. Je hoeft hier geen Univé-lid voor te zijn. Het is juist de bedoeling dat de hele omgeving beter wordt van de projecten die wij steunen.

Ondersteuning van lokale projecten
Wij ondersteunen lokale, kleinschalige projecten die de leefomgeving écht fijner en veiliger maken. Die zorgen voor een verbetering voor de lange termijn en waarvan iedereen in de omgeving profiteert. Wij helpen met advies, een financiële bijdrage of praktische ondersteuning. En omdat wij zo’n 100 winkels hebben door heel Nederland, kennen wij de lokale omstandigheden goed. Maar het allerbelangrijkste: wij hebben geen dure organisatie. Bijna ons hele budget gaat daarom naar de projecten die wij ondersteunen.

Maak je buurt!
Heb jij een goed idee voor je eigen buurt? Laat het ons weten! Doe de projectcheck op univebuurtfonds.nl