Sportservice Flevoland

Almere-Pampus Regatta 2024

07sept(sept 7)10:0008(sept 8)17:30Almere-Pampus Regatta 2024Short descriptionOp 7 en 8 september vindt alweer de 10e editie van de Almere-Pampus Regatta plaats bij Marina Muiderzand. Inschrijving is al geopend.

Details

Met de presentatie van het nieuwe logo, de aangepaste naam van Pampus Regatta naar Almere-Pampus Regatta, de update van de website incl. inschrijfformulier en een hernieuwde samenwerking met Almere City Marketing is de organisatie van WSV Flevomare gestart met de voorbereidingen van de 10e editie van de Almere-Pampus Regatta 2024!

Op 7 en 8 september staat Marina Muiderzand, de thuisbasis van Flevomare, in het teken van activiteiten voor deze wedstrijd voor kajuitzeiljachten. In de ORC-klassen 1 t/m 4 (gemeten boten), SW-klassen en een aantal Eenheidsklassen wordt op het IJmeer gestreden om de prijzen. Binnen de ORC-4 klasse en SW-klasse strijden de Kwarttonners om de Dutch Quarter Tonner Cup. Op zaterdag maximaal 4 zg. Up/Down wedstrijden en op zondag max. 3 Up/Down wedstrijden.

Op zaterdag nadat de boten weer terug zijn in de haven start een sociaal programma met een steigerborrel, BBQ en een feestavond (met live muziek) alles in en nabij het Regatta Center Marina Muiderzand.

Inschrijven kan al via: www.flevomare.nl/inschrijven-pampus-regatta/
De voor de deelnemers belangrijke informatie, zoals de Notice of Race en (binnenkort) de Wedstrijdbepalingen zijn daar ook te vinden.

Voor bemanningen van de deelnemers is er de kentekenservice. Met het doorgeven van de kentekens kunnen deelnemers tijdens het evenement hun auto op het parkeerterrein van Marina Muiderzand parkeren.

Het organisatiecomité van Flevomare is ook erg blij met de hernieuwde samenwerking met Almere City Marketing. Het biedt de organisatie de mogelijkheid de service naar de deelnemers te verhogen en tevens is het een mooie promotie voor Almere met zijn 40 km kustlijn, om zich te profileren als watersportstad.

Volg ons ook op Facebook (www.facebook.com/pampusregatta/).
Voor meer info, mail naar: info@flevomare.nl of bel Henk Kuiper (06-20376509).

Meer

Tijd

09/07/2024 10:00 - 09/08/2024 17:30(GMT+02:00)

Routebeschrijving