Sportservice Flevoland

BedrijvenMudRun Lelystad 2024

31aug14:0018:00BedrijvenMudRun Lelystad 2024Short descriptionEen uitdagend en modderig hindernisparcours van 5 kilometer wacht op de deelnemers om te worden getrotseerd.

Details

Op zaterdag 31 augustus
2024 organiseert Sportbedrijf Lelystad, in samenwerking met KernGezond, de tweede editie van de BedrijvenMudRun in het Belevenissenbos van Lelystad. Een uitdagend en modderig hindernisparcours van 5 kilometer wacht op de deelnemers om te worden getrotseerd. Iedereen die zich voor 1 mei 2024 inschrijft, krijgt een Early Bird korting van €2,50 p.p.

De BedrijvenMudRun
Lelystad is een sportieve uitdaging, die door iedereen kan worden aangegaan. Het is e
en run om je algemene fitheid te testen, samen met je collega’s. Teamwork, veel lol en met elkaar de eindstreep halen staan centraal. Na de sportieve inspanning, worden de deelnemers voorzien van een hapje en een drankje.

Met
de BedrijvenMudRun wil Sportbedrijf Lelystad de inwoners van Lelystad ook via hun werk inspireren, stimuleren en activeren in beweging te komen. Samen inschrijven, trainen voor en samen meedoen aan het evenement activeert en verbindt. De opbrengst van de BedrijvenMudRun gaat voor 100% naar Stichting BeweegFun, dat de jaarlijkse organisatie doet van de KinderMudRun, die in hetzelfde weekend als de BedrijvenMudRun plaatsvindt.

Sportbedrijf
Lelystad en KernGezond dagen alle ondernemers en hun medewerkers uit om deel te nemen aan de BedrijvenMudRun in het Belevenissenbos van Lelystad. Inschrijven kan tot en met zaterdag 24 augustus via
www.sportbedrijf.nl/bedrijvenmudrun. Iedereen die zich voor 1 mei
2024 inschrijft, krijgt een Early Bird korting van €2,50 p.p.

Meer

Locatie

Belevenissenbos

Veldweg 98, 8231 SB

Other Events

Tijd

08/31/2024 14:00 - 18:00(GMT+02:00)

Routebeschrijving