Sportservice Flevoland

Botterrace Almere 2024

06septDe hele dagBotterrace Almere 2024Short description

Details

Doe weer mee met de Botterrace. Een avontuurlijk feestje met zakenrelaties of teambuilding. We rekenen op een zonnige septemberdag. Boven Almere Haven is het vaker mooier weer dan elders in de stad. Die dag is voor u, met 20 of meer botters een wedstrijd zeilen op het Gooimeer. U met uw botter en uw gasten. Onze burgemeester Hein van der Loo vaart op de Almeerse Botter AM1. Komt uw bedrijfsnaam dit jaar op de wisselprijs? Dan moet u wel eerst van hem winnen! Na de wedstrijd is er een netwerkborrel met prijsuitreiking.

Bekendheid & Business
Vele bedrijven, gemeentelijke afdelingen en instellingen doen mee. Ontvangst in een sfeervolle partytent met uitzicht op de botters, stap daarna aan boord van uw botter en het feest kan beginnen. Bij terugkomst wordt u muzikaal onthaalt en vindt er een prijsuitreiking en borrel plaats in de sfeervolle Haven. Met een drankje in de hand valt er veel bij te praten én nieuwe mensen te ontmoeten.

Botterrace 2024
De ruim 20 botters komen van voormalige oude stadjes van de Zuiderzee. Van Kampen tot Almere. De kunst is zeilend als eerste starten. Vaar samen op naar de startlijn. Wie rond de eerste boei? Bakboord heeft voorrang, kent u de regels al? De Schipper heeft de eindverantwoordelijkheid en houdt alles goed in de gaten. Vergeet onderweg de Quiz niet in te vullen, want ook dat is een belangrijk onderdeel van de wedstrijd. Uw hulp tijdens het zeilen wordt zeer gewaardeerd door de bemanning. Wilt u zelf aan het roer. Vraag het de schipper! Is actief meezeilen niets voor u en wilt u liever genieten van de sfeer op het water en de gezelligheid van uw collega’s of gasten, dan kan dat natuurlijk ook. Vandaag is het uw dag!

Meer

Locatie

Almere Haven

Tijd

De hele dag (Vrijdag)(GMT+02:00)