Sportservice Flevoland

KNRM Reddingbootdag 2024

25mei10:0017:00KNRM Reddingbootdag 2024

Details

Zaterdag 25 mei 2024 is het weer zover: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij organiseert haar jaarlijkse Reddingbootdag. De deuren van de meeste reddingstations in Nederland gaan open voor publiek. Ook KNRM-station Lelystad houdt ‘open huis’ voor donateurs en belangstellenden. 2024 is een speciaal jaar want de KNRM bestaat 200 jaar!

DONATEURS

Tijdens reddingbootdag ontvangen wij graag onze donateurs. Donateurs zijn de drijvende kracht achter de KNRM, want de KNRM ontvangt geen subsidie. Dit is een mooie kans om als donateur een mooie tocht over het Markermeer te maken in onze eigen reddingboot, de Bert en Anneke Knape. Neem hiervoor uw donateurspas, jonge redderskaart en de toegestuurde uitnodiging mee. Daarnaast kun je een kijkje nemen op ons boothuis, Jan de Braal. Reddingbootdag is ook voor niet-donateurs een mooie gelegenheid om kennis te maken met de KNRM en wie weet alsnog donateur te worden en een stukje mee te varen.

We starten de dag om 10 uur met varen. Er zal voor de kleinere bezoekers onder ons weer een springkussen zijn en een leuke speurtocht. Bekijk het boothuis en bezoek de stand met merchandise. Ook voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Reddingsbrigade Lelystad zal ook weer met een groep aanwezig zijn. Dus kom op 25 mei mei tussen 10 en 16 uur naar Bataviahaven in Lelystad!

ROUTE

Volg de borden Bataviastad. U kunt parkeren op het terrein van Bataviastad of in de VOC-garage om vervolgens te voet naar het boothuis te komen.

Meer

Locatie

Lelystad

Other Events

Tijd

05/25/2024 10:00 - 17:00(GMT+02:00)