Sportservice Flevoland

Own the Spot Almere

01jun13:0017:00Own the Spot Almere

Details

De spanning stijgt voor skateboarders, inliners, BMX’ers en steppers, want de Skateparktour Own the Spot 2024 begint haar reis in Almere. De eerste van de vier geplande events vindt plaats op zaterdag 1 juni, tijdens de Urban Sports Games op 1 en 2 juni. Er wordt een pop-up skatepark gebouwd op de Esplanade in Almere. Hierdoor wordt Own the Spot een integraal onderdeel van de Urban Sports Games en kunnen deelnemers in contact komen met een scala aan andere urban sportactiviteiten. De tour voor skateboarders, inliners, BMX’ers en steppers gaat dit jaar langs vier Flevolandse skateparken. Na de kick-off in Almere vinden er in de maanden juni en juli nog drie events plaats:

zondag 23 juni – Swifterbant
zondag 14 juli – Emmeloord
donderdag 25 juli – Lelystad

De finale vindt dit jaar plaats in Lelystad.

Alle events bestaan uit een wedstrijd waarbij de deelnemers hun beste tricks laten zien op verschillende obstakels in het skatepark. De skateparktour is voor zowel beginnende als ervaren deelnemers. Iedereen kan mooie prijzen winnen: van kleine gadgets tot bijvoorbeeld een step of skateboard. Met behulp van onze partners: Samcity, Chilli, Vokul, SD Scooters, Sportimex Benelux, Dumpstijl Harderwijk en Skeer skateboards heeft de organisatie een aantal mooie prijzen te verdelen. De twee events waar je als deelnemer het hoogste aantal punten haalt, vormen samen met de finale in Almere de totaalscore van de skateparktour. De overall top drie ontvangt mooie geldprijzen.

Meer

Locatie

Almere Centrum

Esplanade, Forum en Stadhuisplein

Other Events

Tijd

06/01/2024 13:00 - 17:00(GMT+02:00)

Organisatie

Sportservice Flevoland

Sportservice Flevoland richt zich als provinciale organisatie op de ontwikkeling en uitvoering van het sportbeleid in de provincie Flevoland. Dit sportbeleid, dat wordt opgesteld door de provincie, vormt een belangrijke leidraad voor ons werk. Als Sportservice Flevoland willen we zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen en houden. Dit doen wij door zowel op provinciaal als gemeentelijk niveau instanties en verenigingen te adviseren en te ondersteunen bij hun beleid en/of uitvoering. Wij stimuleren een gezond sport- en beweegklimaat in de provincie Flevoland door: de inzet van gedreven mensen met kennis van zaken de samenwerking te zoeken met de klant en verbindingen te leggen met lokale partijen het gehele traject van advies tot en met realisatie te ondersteunen een praktische en resultaatgerichte instelling een frisse blik op het speelveld die inspireert tot nieuwe initiatieven en oplossingen

Lees meer

Routebeschrijving