Sportservice Flevoland

Urban Trail Dronten

30jun12:3016:00Urban Trail DrontenShort description(Hard)lopend op ontdekking mét en door Dronten! Houd je van wandelen of hardlopen en ga je graag een uitdaging aan? Dan is De Meerpaal Urban Trail Dronten wat voor jou! Een recreatieve run voor ervaren of beginnende lopers, iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen.

Details

Zondagmiddag 30 juni is de tweede editie van De Meerpaal Urban Trail Dronten


(Hard)lopend op ontdekking mét en door Dronten!
Houd je van wandelen of hardlopen en ga je graag een uitdaging aan? Dan is De Meerpaal Urban Trail Dronten wat voor jou! Een recreatieve run voor ervaren of beginnende lopers, iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen.

Het is meer dan een gewoon (hard)loopevenement. Door de unieke route, is het een beleving. Vanaf De Meerpaal loopt de route langs unieke plekken en door gebouwen in Dronten heen. De finish vindt plaats in De Meerpaal, waar iedereen welkom is om deelnemers aan te moedigen als ze over de finish komen. De Urban Trail Dronten is geen wedstrijd waarbij winnen centraal staat. Het gaat om het meedoen, het plezier en de uitdaging van het lopen en het ontdekken van ons dorp. Er zijn drie categorieën: 3 kilometer wandelen (speciaal voor de ongetrainde wandelaar), 8 km hardlopen of 8 km wandelen. In totaal kunnen 500 deelnemers meedoen.

Kom in beweging en schrijf je in via: https://www.meerpaal.nl/urban-trail-dronten-3/

Meer

Locatie

De Meerpaal

De rede 80

Other Events

Tijd

06/30/2024 12:30 - 16:00(GMT+02:00)

Routebeschrijving