Sportservice Flevoland

Waterpretfestival

25meiDe hele dagWaterpretfestivalShort descriptionVan 10:30 – 17:00 uur kan je bij ons GRATIS de leukste watersporten doen. Denk aan windsurfen, suppen en kanoën.

Details

Op zaterdag 25 Mei is het dan eindelijk echt zo ver, de opening van het watersportseizoen wordt uitgebreid gevierd op het surfstrand in Almere Haven.

Dit jaar weer in de vorm van een vrolijk Waterpret Festival! Van 10:30 – 17:00 uur kan je bij ons GRATIS de leukste watersporten doen. Denk aan windsurfen, suppen en kanoën. Naast watersporten zijn er diverse GRATIS activiteiten op het land te vinden. Lekker op het springkussen met je vriendjes en vriendinnetjes of zoek je liever de uitdaging op in het 5-kamp klassement?

Terwijl de kinderen de grootste waterpret hebben onder begeleiding van onze ervaren instructeurs, kan je lekker in het zonnetje genieten van verschillende gekoelde drankjes en heerlijke snacks.

Om 17:00 uur wordt het strand omgetoverd in een gezellige BBQ-party om de sportieve dag gezellig af te sluiten.

Inschrijven voor de gratis clinics doe je op de dag zelf bij de inschrijfkraam. Zet het waterpret festival in je agenda. Dit mag je niet missen!

Meer

Locatie

Almere Haven

Other Events

Tijd

05/25/2024 De hele dag(GMT+02:00)