Sportservice Flevoland

Zeewolde Endurance 2024

28junDe hele dag29Zeewolde Endurance 2024Short description Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024 ademt Zeewolde weer triathlon! Triathlon voor zowel de wedstrijdgerichte als de recreatieve atleten. Doe jij ook mee?

Details

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2024 ademt Zeewolde weer triathlon!. Zowel wedstrijdgerichte als recreatieve atleten komen tot hun recht op dit unieke parcours tijdens de Fun Fast Triathlon. 

En dat begint al op vrijdag 28 juni met de Junior Challenge voor alle middelbare scholieren en de Triathlon For All, bestaande uit de Senioren Triathlon en de No Limit Triathlon voor sporters met een beperking. Nieuw dit jaar is de Triathlon voor militairen en politie, de NMK/Politie Triathlon.

Zaterdag 29 juni is vooral gericht op de langere afstanden, zowel recreatief als wedstrijd. Na de zwemstart in de Aanloophaven leidt een verkeersvrije fietsroute de deelnemers door het gevarieerde polderlandschap van Flevoland, waarna het loopparcours start en finisht op het Ravelijn: het winkelhart van Zeewolde. Voor publiek is de wedstrijd bovendien zeer goed te volgen. Deelnemers kunnen kiezen uit de Sprint, Olympic of Middle Distance.

Voor meer informatie of aanmelden ga naar de website van Zeewolde Endurance.

Meer

Locatie

Zeewolde

Other Events

Tijd

06/28/2024 - 06/29/2024 (De hele dag)(GMT+02:00)